MEIDÄN TARINA

Vuonna 1993 aloitimme nöyrin askelin maatalouden sivuelinkeinona.

Kolmen vuoden mittaisen uurastuksen jälkeen usko omaan  tekemiseen kasvoi niin vahvaksi, että vuonna 1996 teimme rohkean päätöksen heittäytyä täysipäiväisiksi yrittäjiksi. Alussa työskentelymme oli tinkimätöntä ja ahkeraa, mutta ponnistelumme alkoivat tuottaa hedelmää.

Ajan myötä olemme oppineet, kasvaneet ja vahvistuneet. Jokainen haaste on tarjonnut meille mahdollisuuden kehittyä entistä paremmiksi. Vuonna 2021 juhlimme merkittävää virstanpylvästä, kun yrityksemme muuttui osakeyhtiöksi.

Tämä matka on ollut täynnä oppimista, kasvua ja sinnikkyyttä. Se on kertomus omistautumisesta ja unelmien tavoittelusta. Tarinamme jatkuu, sillä tavoitteemme ovat yhä korkealla: tuoda laatua ja innovaatioita alallemme.

Meidän tarina koneurakointi timo manninen

ASIAKASLÄHTÖINEN PALVELU

Meille asiakkaat eivät ole pelkkiä numeroita tai tapahtumia. He ovat tarinoita, unelmia ja arvokkaita hetkiä. Siksi lähestymme jokaista kohtaamistamme lämmöllä ja aitoudella. Kuuntelemme, ymmärrämme ja rakennamme yhdessä kanssasi ratkaisuja, jotka ovat juuri sinun tarpeisiisi räätälöityjä. Me välitämme, koska meille jokainen asiakas on tärkeä.

Meistä sanottua

“Hyvää palvelua ja homma hoituu ammattitaidolla.”